Wat is een slanke laptoptas van Sleevy?

Gemaakt van waterbestendig materiaal zoals nylon of neopreen, is een laptoptas een zakje dat over de huid van uw laptop past. Ze zijn ontworpen om te beschermen tegen het morsen van vloeistoffen, stoffige omgevingen en kleine valpartijen of stoten. Hoewel mouwen helpen om schade aan uw laptop te minimaliseren, zijn het geen harnassen. Uw laptop overleeft waarschijnlijk een aanzienlijke val niet.

Naast laptoptassen zijn er ook tassen en harde koffers. Tassen zijn meestal rechthoekig van vorm en lijken op een aktetas, terwijl harde koffers zijn gemaakt van stijf materiaal en voorzien zijn van rubberen voeten. Siliconen laptoptassen zijn cool omdat ze zacht zijn en meestal als een tweede huid over je laptop glijden.

Hoe moet een Laptoptas 15,6 inch passen?

Laptops zijn complex, duur en ongelooflijk delicaat. Daarom moet uw laptophoes goed passen, maar niet zo strak dat er geen ruimte is tussen de twee. Hoe beter uw laptophoes past, hoe beter beschermd hij zal zijn. Toch is het belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over wat je laptophoes wel en niet kan doen.

Ten eerste zullen ze je laptop niet redden van aanzienlijke druppels of een dunk in het zwembad. Laptophoesjes zijn ontworpen om een beetje water af te weren en schokken van kleine druppels op te vangen en dat is het wel zo’n beetje. Zoals altijd moet u voorzichtig zijn wanneer u met een laptop reist. We raden u aan uw laptophoes in een tas of rugzak te steken voor extra bescherming.

Als het gaat om de grootte van de hoes, dan hangt dat echt af van uw laptop. De meest voorkomende maten zijn 13- en 14-inch. Ik heb echter hoezen gezien die verkrijgbaar zijn in de maten 11 inch (en 17 inch (perfect voor game-laptops). U wilt zeker een hoes die past bij de afmetingen van uw laptop.

laptoptas 17 inch

Kan ik een Laptoptas wassen?

U moet uw laptophoes nooit in de wasmachine steken. Dat komt omdat een wasmachine waarschijnlijk het neopreen materiaal zal verpesten (de meeste sleeves zijn hiervan gemaakt), wat erg stoer en rubberachtig is. We raden aan om de vuile plekken af te wassen met afwasmiddel en warm water. Als de hele mouw vuil is, laat hem dan 30 minuten weken in afwasmiddel en water. U kunt ook OxiClean vlekkenverwijderaar gebruiken.